/ Vårt selskap /
Din pålitelige partner i muggindustrien
Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. var tidligere kjent som Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. Selskapet er hovedsakelig engasjert i design og produksjon av presisjonsstemplingsformer som f.eks. bil molds, 3C elektroniske molds, og forskning og utvikling av husholdningsapparater, medisinsk utstyr, halvledere og automasjonsutstyr. Og produksjon av en rekke ikke-standard tilpassede deler.
Mer enn 90 % av de ansatte i bedriftsteamet har mer enn 15 års erfaring i formindustrien. Det profesjonelle tekniske teamet kan raskt og nøyaktig svare på kundens krav til produksjon. Et godt servicesystem gjenspeiles i kunden fra første avhør til produktsøknad. Vedlikehold etter salg.
Som av 2021, selskapet har oppnådd mer enn 20 høyteknologiske patenter. Den utmerkede produktkvaliteten gjør stanseformene våre eksportert til Japan, USA, Tyskland, Mexico og andre land. Vi vil fortsette å innovere innen teknologi for å møte de ulike behovene til kundene.
Noen viktige øyeblikk i Bohes vekst
2015
Etableringen av Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. i Kunshan, Suzhou, Kina med en investering på RMB 5 millioner. Hovedvirksomhet: presisjon stempling dø og dø deler behandlingen
2016
Oppnådd import- og eksportrettigheter, økte årlig omsetning med 115 % sammenlignet med 2015
2017
Fikk ISO9001 internasjonal sertifisering. Samme år vant den Japanese Customer Quality Improvement Award.
2018
Den raske økningen i oversjøiske markeder Japan, USA, Tyskland, Mexico, etc. har blitt store eksportmarkeder. Årlige valutatransaksjoner JPY: 2.86 milliarder USD: 2.59 millioner.
2019
Den strategiske plasseringen av Nantong Rudong for å bygge et nytt anlegg. Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. ble etablert og konstruert på samme tid.
2020
Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. gikk i drift problemfritt
2021
Begynn å aktivt utvide virksomheten i det europeiske og amerikanske markedet.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Mission & Vision
  • Bedriftsmål
    Bli en utmerket merkevare i formindustrien og server flere kunder av høy kvalitet over hele verden
  • Arbeidsfilosofi
    Jeg forandrer meg, jeg vokser, la oss jobbe sammen.
  • Bedriftsformål
    Kunden først, vinn-vinn samarbeid
Forretningsfilosofi
Teknologi + Kvalitet + Pris + Levering = Perfekt service
Høy kaliber produksjon Utstyr
For effektiv og nøyaktig produksjon er vi avhengige av en rekke internasjonalt utstyr som er laget for å vare og hjelper til med å produsere komponenter i en rask hastighet for å oppfylle kvotene.
Tilpass din Muggdesign
Du får profesjonell konsultasjon om designet ditt, med profesjonelt råd støttet av mange års erfaring med å lage en rekke kunders form. Bohe er forpliktet til å finne en løsning som passer dine mål og budsjett samtidig som den sikrer den ferdige formen dine spesifikasjoner.
Vi gjør en forskjell For våre kunder
Våre kunder spenner fra små, lokale grossister til internasjonale merkeeiere.
TOP CASE
STIFTER, BAKSIDEN
FORMING_RESTRIKING