/ Vårt team /
Et dedikert team med lang erfaring
Bohes team består av erfarne personer som har en omfattende bakgrunn innen å lage mugg. Hvert medlem har også betydelig håndverk, designferdigheter og oppmerksomhet på detaljer. Det hardtarbeidende lederteamet er ansvarlig for å lede våre ansatte til å effektivt utføre bestillingene dine. Med et proaktivt team klar til å betjene deg, kan Bohe heve din posisjon i målmarkedet.
Wu Yunhu
- Grunnlegger daglig leder
Han ble uteksaminert fra SuZhou University og tok hovedfag i design under universitetet. Etter endt utdanning begynte han i det velkjente japanske selskapet Canon Group med sine egne utmerkede forhold. Under arbeidet i Canon Group lærte han japansk alene og hadde utmerket salgsevne. I 2013 startet han sin uavhengige gründerkarriere. Etter to år med nedbør og polering grunnla han offisielt Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. i 2015. I 2019 ble selskapet transformert og oppgradert, og Jiangsu Bohe Mold Technology Co., Ltd. ble grunnlagt i Rudong, Nantong.
Vårt team
Siden 2001 har han vært engasjert i formdesign- og produksjonsindustrien og har mer enn 20 års produksjonserfaring.
Zhang Bude
Varsel daglig leder
Hun har vært utsatt for utenrikshandelsnoteringer og eksport hele året. Håndtere mottak og forhandling av europeiske og amerikanske kunder.
Hu Yamei
Forretningsfører
Han har 20 års arbeidserfaring i formindustrien, og har ivrig innsikt og produksjonsevne innen justering og modifikasjon av presisjonsformer.
Kou Hanbing
Direktør for designavdelingen
Hun har vært utsatt for utenrikshandelsnoteringer og eksport hele året. Håndtere mottak og forhandling av europeiske og amerikanske kunder.
Qiu Rong
Utenrikshandelssjef
Jo bedre vi er, jo bedre mugg
Gjennom en høy lagånd får Bohe-teamet en sterk ansvarsfølelse for å gjennomføre oppgaver på best mulig måte. Og vår positive og engasjerende holdning gjør at vi kan konstruere bedre form og tjene deg bedre.