/ Teknologi /
design Støttet av
Erfaring og markedstrender

Hos Bohe har vi et dyktig internt designteam dedikert til å oppfylle dine behov for formtilpasning. Vi har totalt 9 designere, inkludert 6 personer i dampmodulen, 2 i Hvitevaregruppen, 8 personer med 12 års designerfaring, og en månedlig produksjonskapasitet på 25 støpeformer.
Håndverk Født fra Erfaring og ferdigheter
Vi samarbeider tett med deg gjennom faglig konsultasjon for å velge riktig materiale og form. Bohes designere optimerer også visjonen din og gjør den salgbar for målgruppen din med ytelsen og holdbarheten de ønsker. Starter som en enkel skisse på papir, hver form er smidd for å bringe visjonen din til live. Med vår hjelp kan vi finne et design som oppnår dine mål samtidig som vi holder oss innenfor budsjettet ditt.
4 problemfrie trinn i å konstruere din skreddersydde form
01 Designinnlevering
Designteamet studerer konseptet ditt nøye. Erfarne medlemmer av vårt designteam tilbyr innledende skisse. Kommuniser med deg detaljene
02 Rask prøvetaking
Bohe vil lage en GRATIS prøve av formen din basert på det ferdige designet og sende den til deg. Prøven kan hjelpe deg med å bestemme eventuelle endringer før du går videre til siste trinn.
03 Masseproduksjon
Etter å ha mottatt forskuddsbetalingen fortsetter vi å produsere din tilpassede form gjennom vår automatiske produksjonslinje.
04 Emballasje og levering
Dine ferdige bestillinger pakkes riktig inn i den tilpassede emballasjen og sendes til deg gjennom pålitelige logistikkselskaper.